Mange familier søger flere og unikke oplevelser, og det er ikke altid nemt at finde ideer til sådan oplevelser. Vi giver jer her 3 tips, til unikke oplevelser I sammen, som familie, kan opleve.

Tag hele familien med på landet

En af de meste oversete oplevelser mange familier ikke altid har I tankerne, er en tur på landet. Med en travl og stressende hverdag er en tur på landet en unik oplevelse, hvor der er mulighed for ro i dejlige omgivelser. Sammen med børnene er der mulighed for at tage et kig på det danske dyreliv, og I kan eventuelt pakke en stor madpakke.

Unik musikoplevelse – intimkoncerter

En anden unik begivenhed for børnene er oplevelsen af en intimkoncert, hvor musikken er i centrum. Intimkoncerter kan være en stor oplevelser for børnene, da der vil være mulighed for at komme helt tæt på kunstneren og opleve livemusik. Intimkoncerter har den store forskel for almindelige koncerter, at lyden er i top. I kommer til at sidde i rolige omgivelser og nyde musikken på tætteste hold. Musikoplevelsen er unik, og det giver et kæmpe indtryk på børnene.

Søndagstur – oplev den danske kirke

Mange forbinder nok kirken med kedelige samler og lange gudstjenester. Dette er dog ikke altid rigtigt. Kirken har mange oplevelser at byde på, og det kan være sjovt for hele familien at prøve. Tag eventuelt på besøg i den lokale kirke og se på gamle kalkmalerier, som indeholder danskhistorie. Før I tager afsted, kan I læse historier op fra biblen, så børnene også får en bedre forståelse af kirken og dens historie. Hvis I har mod på at kører ud i det danske landskab, kunne en tur til Jellinge være en unik destination. Her kan I opleve en af de største monumenter i danmarkshistorien, da I kan opleve Jellingesten på tætteste hold. Jellingestenen er beviset på, at Harald Blåtand gjorde Danmark kristne. En tur i kirken er derfor også en stor kulturoplevelse for hele familien.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here