Det er ved at være tid til sommer, og hvis du har børn, trænger ude-legetøjet sikkert til en opgradering. Her får du et par tips til, hvad du kan investere i denne sæson, så både du og børnene får en sjov og aktiv sommer – og de fleste af tingene kan bruges i mange år fremover.

Til haven

Hvis dine børn er helt små og endnu ikke kan lege de mere krævende lege, kan du med fordel investere i et par forskellige typer bolde, som kan underholde barnet i lang tid, samtidig med at de træner motorikken. Gå efter forskellige størrelser, hårdheder og teksturer, så barnets sanser bliver stimuleret mest muligt.

Har du større børn, bør du kigge efter klassikere som havetennis, kongespil og ringspil, som I enten kan hygge jer med sammen, eller lade børnene og deres venner om. De fleste klassiske typer havespil er transportable, så de også nemt kan tages med i parken eller på stranden.

I badebassinet

Hvis I ikke allerede har et badebassin, er det også en oplagt investering til sommerhaven. Er børnene små, kan du købe små både og andet legetøj til vandet, som stimulerer børnenes fantasi og træner dem i at finde på. Er du klar på en lidt større investering, er en vandbane til bådene et stort hit blandt mange børn, som kan lide lidt fart over feltet.

På stranden

Når I tager på stranden, kan I sagtens bruge nogle af spillene fra haven, men det er sjovest, hvis I har noget særligt legetøj. På den måde kan I udnytte alle strandens muligheder og opleve noget andet end derhjemme. Tag et fiskenet med og gå på opdagelse i vandet, eller fang krabber med en snor. For børn i skolealderen kan det være interessant at udforske de dyr og planter, de finder, så overvej at investere i en lup, så de kan lege videnskabsmænd.

På stranden kan I også give jer i kast med lidt større byggeprojekter end hjemme i sandkassen, så medbring skovle og forme til de mindre børn, så I kan bygge spektakulære sandslotte i vandkanten.

Få mere inspiration til sommerens udendørs-legetøj her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here