Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at du snart skal til at planlægge sommerens ferie. Hvis du har små børn, kan det virke uoverskueligt at skulle flyve på ferie, især hvis I drømmer om at tage længere væk på sommerferie. Heldigvis har I mulighed for at tage på kør-selv-ferie, som giver jer en stor mængde frihed, hvor I kan tage det hele i jeres eget tempo, og I skal ikke bekymre jer om at genere andre, hvis børnene bliver utålmodige eller kede af det. Hvis I sørger for at planlægge ferien og husker at tage alt det nødvendige med, bliver kør-selv-ferien med garanti en succes.

Komfort til turen

Når I skal ud på en længere køretur med børnene, er det vigtigt at hele familien får en komfortabel tur. Hvis ikke der er sikret komfort, kan det blive en meget lang og ubehagelig tur. Du kan sikre dine børn maksimal komfort ved at investere i en god autostol. Et godt bud er en Cybex Pallas M-FIX autostol, som er den ideelle autostol for børn på 9-36 kg. Autostolen sikrer dit barn maksimal komfort, og samtidig sørger den for, at dit barn er sikret hvis der skulle ske noget. Den har god sidebeskyttelse, og har samtidig en god hovedstøtte, så dit barn kan sove trygt under køreturen. Ligeledes er autostolen sikret med det populære system isofix, som gør, at stolen sidder godt fast i bilen. Med en god autostol i bilen, sikrer du dit barn en god køretur, som også sikrer at I som forældre får en god tur.

Sørg for at gøre turen sjov

Hvis I skal køre et godt stykke af sted på ferie, er det vigtigt at gøre turen sjov og underholdende for børnene. Husk at pakke nogle lækre snacks, så både forældre og børnene kan få stillet den lille sult på turen. Husk ligeledes en masse væske i varmen. Inden I kører hjemmefra, kan I eventuelt finde nogle sjove lege som kan leges i bilen, for at gøre turen mere underholdende. Dette kunne for eksempel være Gæt et dyr, rundesang, alfabetsangleg eller gæt et familiemedlem. Med lækre snacks, masser af væske og nogle sjove lege, er I garanteret en god kør-selv-ferie med børnene.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here