De fleste forældre har prøvet at være bekymrede, fordi deres barn ikke kommer hjem på det aftale tidspunkt. Det kan være anledning til megen uro og postyr. Et scenarie der let kan undgås, hvis barnet har sin egen mobiltelefon.

Mobiltelefonen er nemlig ikke kun forbeholdt voksne. Ikke længere i hvert fald. Det kan nemlig være praktisk for både børn og forældre, hvis barnet har en mobiltelefon. Men hvilken telefon skal man egentlig give sit barn? Her får du et par gode råd til, hvilken du skal vælge.

iPhone SE

iPhone er den absolut mest brugervenlige smartphone, vil mange mene. Derfor er det også en mobiltelefon, et barn nemt ville kunne lære at bruge. Især hvis barnet i forvejen har en iPad, som har det samme styresystem.

SE-modellen er en prisbillig iPhone, som umiddelbart passer godt til et barn. Også i størrelsen. Samtidig er det heller ikke en dårlig telefon, hvorfor den let vil kunne de ting, et barn skal bruge den til.

Huawei P9 Lite

Endnu en god telefon, der hverken koster for meget eller er begrænset på funktioner og specifikationer. Med en udsalgspris på omkring 1.700 kr., vil ikke få en mobiltelefon, der ruinerer dig, hvis barnet ødelægger den — men du vil derimod få en god mobiltelefon, der kan dét, den skal kunne, men som også er robust.

Du kan også vælge den forrige model, P8 Lite, som også er en god mobiltelefon med et nemt styresystem, der kan de basale funktioner, et barn skal bruge den til.

Samsung A3

Samsungs A3-model er deres bud på en prisvenlig mobiltelefon, der dog sagtens kan følge med i forhold til langt dyrere modeller. Den er vand- og støvtæt, hvilket betyder, at den kan holde til meget — også om sommeren, når dit barn er ved stranden. Vejledende udsalgspris på omkring 1.500 kr.

Hvad angår abonnementet, kan du læse mere om hvilket mobilabonnement, der er bedst og billigst her.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here