Lige nu står solen højt på himlen, og det meste af dagen bliver formentligt tilbragt udenfor. Men vi kender jo det danske vejr og ved, at man aldrig kan regne med det. Derfor er det en god idé også at forberede sig på de koldere dage. Det kunne for eksempel være ved at investere i et bordtennisbord til kælderen, hvor hele familien kan hygge sig sammen, eller børnene kan konkurrere mod deres venner.

Bordtennisborde kan nemt købes på nettet til en fin pris. Se for eksempel her.

Aktiv leg

Den helt store fordel ved bordtennis i forhold til andre typer spil er, at det er en meget aktiv leg. Det er næsten umuligt at spille bordtennis uden at bevæge kroppen, og der kan nemt skrues op for aktiviteten. For eksempel kan ”rundt om bordet” sætte godt gang i ben og puls.

Samtidig kræver det teknik at spille bordtennis, og børnenes motorik bliver hurtigt sat på prøve. Det giver træning, som kan bruges både i hverdagen og til andre sportsgrene. Og det er en rigtig god idé at styrke motorikken, for mange børn bliver ikke udfordret nok i dag. Det betyder, at mange allerede er bagud, når de starter i skole.

Rund om bordet

Rundt om bordet er nok den mest kendte bordtennis-leg, og det er der en god grund til. Legen gør nemlig, at et næsten ubegrænset antal deltagere kan være med i samme spil. Det åbner det ellers traditionelle to-personersspil op for hele familien eller vennerne.

Rundt om bordet går helt enkelt ud på, at hver spiller slår til bolden én gang, og derefter stiller sig i kø for at komme over til den anden side af bordet. Fordi der er stor udskiftning, er der god gang i køen, og derfor er alle spillere aktiverede det meste af tiden. Dem, der venter på at slå igen, kan samtidig heppe på de andre spillere og grine med, når noget går galt. På den måde er rundt om bordet et meget aktiverende og social spil.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here