De fleste mennesker kan hurtigt blive enige om, at det største mirakel vi selv kan udrette er nyfødte børn. Og de små børn fortjener selvfølgelig den bedst mulige start på livet, og det gør de fleste forældre heldigvis alt for at opfylde. Men der er også mange forældre som uden at tænke over det faktisk udsætter sine børn for farlige stoffer. Disse farlige stoffer komme fra cigaretrygning. For selvom mange kommende forældre sværger, at de vil stoppe med rygningen, når de bliver forældre, så er det lidt for svært for mange af dem. Men selvom de rygende forældre aldrig ryger når deres børn er til stede, så hænger lugten og de farlige stoffer stadigvæk i tøj og møbler.

Gammel røg er også farligt

Det er blevet bevist, at gammel cigaretrøg for evigt bliver hængende i tæpper, tapetet, møbler og tøjet. Dette vil sige, at det ikke er nok at stoppe med rygningen for at skåne sin nyfødte for de mange farlige stoffer, men hvis man har røget indenfor, skal man udskifte samtlige møbler, tæpper, og tapeter for at sikre sig, at børnene ikke bliver udsat. Små børn er især udsatte, da de kravler rundt og udforsker alt ved at putte ting og sager i munden, og da de naturligvis er tættere på gulvtæppet bliver de nemmere udsat for gammel røg.

Stop med røgen inden babyen ankommer

Så for at sikre sig at barnet slet ikke vil blive udsat for cigaretrøg, skal man ikke først begynde på stoppet når barnet er født, men det kan derimod godt betale sig at stoppe lige så snart, man opdager graviditeten. Selvom man måske har prøvet at stoppe før og mislykkedes, kan man nu prøve en e – cigaret. Med en e – cigaret kan man fortsætte med at få sin daglige dosis nikotin uden at indtage alle de farlige stoffer, man får via de konventionelle cigaretter. Læs mere her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here