De fleste af os drømmer om mere tid med familien. Selvom vi havde al tid i verden, ville det faktisk være rart at have lidt mere. Det gælder især, når man har børn, som man gerne vil nyde, mens de er små. Men der er faktisk meget, du selv kan gøre for at få mere tid sammen med familien.

Få hjælp til rengøringen

Rengøring og almindeligt vedligehold af huset er en af de ting, der kræver meget tid i børnefamilier. Men for en relativt billigt pris kan du få hjælp til rengøringen, så det er klaret, når du kommer hjem. Der findes massevis af private udbydere af rengøring, og i de seneste år er der også kommet deleøkonomi-apps til, hvor du kan leje rengøringshjælp.

Rengøringshjælp behøver bestemt ikke at koste en formue, men det kan løfte en tung byrde af dine skuldre. Så kan du og børnene nyde jeres tid sammen i et rent og lækkert hjem – helt uden dårlig samvittighed.

Brug måltidskasser

Madlavningen er den anden store ting, som fylder meget i børnefamilier. Men også her kan du få en hjælpende hånd. Der er efterhånden skudt mange virksomheder op, som laver måltidskasser med ingredienser til et helt måltid. Så skal du blot sørge for at tilberede maden.

Du kan ofte vælge hvor mange personer og dage, der skal være mad til, så det passer til din familie. Det er ofte en god idé at nøjes med at få måltidskassen et par dage om ugen, så I ikke er bundet til at skulle lave mad hjemme alle ugens dage.

Glem Instagram

Ja, det lyder måske fjollet, men her kan du faktisk vinde både tid og overskud. Selvom det kan være dejligt afslappende at kigge lidt på telefonen, så forsvinder der også hurtigt 20 minutter ned i et sort hul, uden at man som sådan har fået noget ud af det. Derfor kan det være en god idé at øve sig i at lægge telefonen i et andet rum og bare være til stede med familien.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here