Står du, og skal købe en gave til dine børn. Men du ved ikke, hvad du skal købe, eller om det overhoved passer til dine børn. Bare rolig, du er ikke den eneste med disse tanker. Vi giver dig her nogle gode tips til gaveideer til både ham og hende.

 Gaveideer til ham

For at finde gode gaveideer til ham er det vigtigt, at du nøje overvejer, hvilke barn du har. Er han den rolige type, eller er han den vilde, som elsker at spille fodbold og være udendørs. Det kan være afgørende for, om han overhoved kan lide gaven. Er han den rolige type, kan en bog være en god gave. Du synes måske, at en bog er en kedelig gave. Men det er ikke rigtigt. En bog kan være en rigtig god gave, hvis du finder en bog, som indeholder hans interesser. Det kan være en bog om historie eller fodboldspillere. Hvis han er mere den vilde type, kunne en fodbold eller håndbold være en god gave. Det giver ham mulighed for at tage bolden med ud i haven og spille. Du kan eventuelt tage med ham ud i haven, og spille bold sammen med ham.

Gaveideer til hende

Hvis du skal finde på gaveideer til hende, er det egentlig samme præmis. Er hun den vilde type, som hellere vil lege med drengene. Eller er hun den rolige prinsesse type, som elsker at klæde sig ud som prinsesse. Hvis hun er den vilde type, skal du ikke begå den fejl, at købe en dukke til hende. Du skal i stedet købe noget, som hun kan få glæde af. Det kunne f.eks. være en cykel. Hvis hun er den rolige prinsesse type, kunne en prinsesse dukke være en god gave. Hvis hun allerede har mange dukker i forvejen, kan du købe et dukkehus, og hvis der bliver for dyrt, kan en malerbog også være en god ide.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here