Et børneværelse er et rum hvor børnene tilbringer mange timer. Ligesom voksne, vil børn også gerne have et personligt rum hvor de føler sig hjemme og som afspejler deres personlighed. Børn elsker at lege og have det sjovt, så hvorfor ikke også gøre deres værelse sjovt? Der findes mange måder at gøre et børneværelse personligt og sjovt på. Her får du et par idéer til, hvordan du gør dit barns værelse mere personligt:

Billeder

En måde at gøre dit barns værelse hyggeligt og personligt på er, at hænge billeder op på væggen som afspejler dit barns liv. Har I været på en ferie, som dit barn syntes var særligt sjov? Har I et godt billede af dit barn og dets bedste venner? Eller måske et godt billede af barnets elskede bedstemor? Personlige billeder kan være med til at gøre børneværelset mere personligt. For at sørge for, at de udvalgte billeder bliver lige præcis dém, dit barn sætter størst pris på, kan du sætte dig ned med dit barn og vælge billederne i fællesskab. Ved at vælge billederne sammen med dit barn, får i en hyggelig stund ud af det, og samtidig føler dit barn sig involveret i processen. Det er godt for børn at blive involveret i processer og bagefter kan børnene stolt fortælle andre, hvordan de helt selv har udvalgt billederne på væggen.

Fototapet

En anden måde at gøre børneværelset mere personligt på er ved at hænge fototapet på væggen. Fototapet fungerer ligesom tapet med billeder på. Fototapetet opsættes med almindeligt tapetklister og det er delt op i flere mindre stykker, som gør det lettere at sætte op på væggen. Fototapetet kan fås med mange forskellige motiver og kan blandt andet købes her. Desuden kan fototapetet let skæres til, så det passer perfekt til lige netop din væg. Er dit barn helt vild med Monsters Inc? Eller er Spiderman lidt sejere end alle andre? Uanset om dit barn foretrækker Marvel eller Disney, findes der en masse flotte og spændende motiver til væggen. Hvis motivet ikke skal være et bestemt motiv, men derimod noget brugbart, kan fototapetet blandt andet også fås med motiv af en højdemåler, så I altid kan måle barnets højde. Hvis I ikke ønsker at have fototapet på væggen, fås også fototapet som kan sættes på døren. Her kan du blandt andet få seje Næbdyret Perry fra Phineas og Ferb eller Hulk fra Marvel.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here