Vi befinder os midt i en af de varmeste danske somre nogensinde, og dette inviterer naturligvis hele familien til at bruge mere tid udenfor. På de varmeste dage når temperaturen helt op på 35 grader, og når det er så varmt, er det nærmest ulideligt at skulle være indenfor i en indelukket stue. I stedet bruger familien så meget tid udenfor som muligt, om så man bader på stranden, spiser på terrassen eller leger i haven, så gælder det om at udnytte det varme vejr, imens det er her. Det gælder dog også om at have de rigtige faciliteter i haven som inviterer til sommer leg. Dette er især vigtigt, når man har børn, da de skal føle sig inspirerede til at tage ud og lege i stedet for at sidde med deres ipads og smartphones.

Få en trampolin til haven

Trampolinen er nok blandt de mest populære remedier til baghaven blandt børnefamilier. Man finder ikke mange haver med børn i skolealderen, hvor de ikke har en trampolin. Det er også et fantastisk stykke legetøj for hele familien, da det ikke kun er mindre børn som elsker at slå sig løs på en trampolin.

Køb en hjemmepool

Nogle gange bliver det så varmt, at man slet ikke kan lave noget, hvis det ikke er i vandet. Desværre er det ikke alle som bor lige tæt på havet, til at man bare lige kan tage et smut derned. Men bare fordi man ikke bor tæt på havet kan man jo stadig svømme, man skal bare have en hjemmepool.

Indret haven med leg i tankerne

Som de nævnte eksempler herover så findes der et utal af forskellige produkter som ens børn vil elske om sommeren. Men hvorfor ikke bare indrette hele haven til leg? En anlægsgartner vil virkelig slå sin fantasi løs, når formålet lyder at lave en have til børn. Små labyrinter, forhindringer og jorden er giftig er blot nogle af de idéer som vil kunne skabe et fantastisk miljø til børnene. Hvis jeres børn vil elske en sådan have, kan i få fat i jeres lokale anlægsgartner fra Køge her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here