Halloween, den amerikanske højtid, indtog Danmark for efterhånden nogle år siden. Vi går meget mere op i det end vi gjorde før i tiden, det er blevet til en slags lejlighed til at holde en fest for vennerne, men hvordan skal det arrangeres og hvordan skal der pyntes? osv. Der er jo ikke meget Holloween fest over det, hvis der ikke er pyntet lidt op. Det er ligesom til jul, der er jo ingen jul uden en eller anden form for juletræ med pynt. Det er med til at give en stemning og skaber en unik atmosfære. Men i modsætningen til julen, så vare Halloween kun en dag og man vil af den grund nok ikke lige investere et kæmpe beløb i pynt til den ene aften. Derfor kan du kan du følge denne guide til hvordan du kan pynte op til din Halloween fest.

Start i god tid

Det er en god ide at starte nogle dage før Halloween, da det kræver lidt indkøb og noget hjemmelavet. Lige som der ingen jul er uden et juletræ, så er der heller ikke nogen Halloween uden et græskar, som har udskæringer i sig og evt. lidt lys inde i. Du kommer derfor til at bruge tid på at udhule et græskar m.m.

Hvordan du skal gøre

Til at starte med kan du finde noget pynt, til ikke alt for mange penge, det kan du evt. gøre her. Herefter skal du selvfølgelig bruge et græskar, du bør være på udkig efter et godt græskar, som har en god form til at skære et ansigt ud af. Når du har udhulet dit græskar og skåret ansigtet, kan du evt. putte nogle fyrfadslys ind i, for at gøre det mere skræmmende om natten. Når der er styr på græskarhovedet, kan du begynde at pynte lidt op derhjemme. Brug gerne pynt der er sort og andre mørke farvenuancer. Brug evt. orange og rød. Pynten kan være alt fra dødningehoved guirlander til edderkoppespindelvæv, du kan med får del bruge små levende lys og fordele dem rundt omkring i rummet og så slukke lyset, når aftenen kommer. På den måde bliver det hele lidt mere skummelt. Husk, det er kun fantasien der sætter grænser.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here