Det finde et stort udvalg af forskellige børnetøjsbutikker og mange af dem sælger stort set det samme. Der kan dog være stor forskel på prisen og kvaliteten på de forskellige webshops, og derfor har vi undersøgt et par forskellige shop, og guider dig til hvad du skal være opmærksom på når du handler legetøj til børn på nettet.

Antallet af danskere som bliver snydt på nettet er på blot 7 år steget med 300 procent. Det stigende antal, skyldes naturligvis den stigende digitalisering, og det forudser mange eksperter at det bliver et stort problem i fremtiden. Det er stort set indenfor alle brancher at svindlere er på spil, så derfor er det en god idé, handle på webshops med e-mærke, da du på den måde er sikret bedre. E-mærkets køberbeskyttelse er dit sikkerhedsnet, når du handler på e-mærkede webshops – og du er sikret økonomisk med op til 10.000 kr. per handel, når du køber en fysisk vare. Ligeledes har du mulighed for at se hvor gode webshoppen er til at sende din vare og hvor tilfredse andre kunder har været ved at handle i butikken.

E-mærkets hjemmeside hjælper dig på vej

På e-mærkets hjemmeside kan du læse en masse omkring mærkets ordning og hvordan du nemt og enkelt spotter en fup butik. De har til formålet udarbejdet denne video:

Husk at køb med mastercard

Hvis du handler online kan det være en god idé at benytte din mastercard. Når handler med din mastercard er du ligeledes beskyttet i op til 30 dage og selve mastercard refundere pengene hvis shoppen prøver at snyde. Ligeledes er det folkene bag mastercard som tager kampen med svindlerne og får pengene tilbage. Det sker efterfølgende at de har betalt dig tilbage.

Husk at tænk jer om inden i køber legetøj og generelle ting over internettet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here