Det skal være sjovt at være barn, og et af de steder man skal have det sjovt, er når man er på sit værelse. Der er mange måder at gøre et værelse lidt sjovere på. Udover at det er her langt de fleste har deres legetøj, så er der flere måder at gøre det hele lidt sjovere på. Det kan være at sengen er formet som en bil, det kan være, at der er blevet plads til et lille legetårn eller noget andet.

Lad væggene underholde

Noget andet der spiller en stor rolle i forhold til hvordan et rum føles at være i, er hvad farve der er på væggene. Det klassiske er naturligvis, at man enten vælger de drengene farver til drengeværelset og de mere tøsede til pigeværelset, eller at man går med en neutral farve som hvid, som passer til de fleste.

Der er dog også masser af muligheder, for at gøre det lidt sjovere og lidt mere spændende end bare en farve. Tapeter er nemlig noget der virkelig kan få et værelse til at få et helt nyt liv. Det kan sagtens være, at du ikke tænker på liv og glade dage, når du hører ordet tapet, men der er sket en kæmpe udvikling inden for tapeter inden for de sidste mange år, og fototapeter er noget af det, der virkelig kan være sjovt.

Vi har været et smut forbi NiceTapet der forhandler fototapet i stort set alle afskygninger, om det så er til drengeværelset, pigeværelset eller et helt andet sted. Vi har fundet et par af de sødeste, sjoveste og flotteste, som vi deler med jer her.

Kom en tur i junglen

Fan af Star Wars?

Hvem elsker ikke den lille havfrue?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here