Når børnene efterhånden når den alder, at de skal i børnehaveklasse, er det også tid til, at de får sit eget lille kontor. Dette lille kontor skal bestå af et lille kontorbord og en lille kontorstol, hvor barnet kan sidde og tegne og lave de lektier som hun får for i skolen. I de yngre år bliver det ikke til så mange lange stile og regnestykker, men kontorstolen og kontorbordet er også et perfekt sted at tegne og lege med legetøjsfigurer.

Børnevenligt design

Når små børn skal have møbler så er noget af det vigtigste, at de har de rigtige mønstre og de rigtige farver, så møblerne passer børnenes personlighed. Ligesom senge som fx kan være designet som slotte eller biler, så må barnets kontormøbler også gerne være designet som noget der kan indlemmes i børnenes fantasi og leg. Det hjælper heller ikke noget, hvis kontorstolen og kontorbordet er for store til barnet, dette vil kun resultere i at barnet ikke sidder godt i stolen.

Udskiftes når barnet vokser

Når man får børn så kan man ikke komme uden om at skulle investere i nye ting hele tiden. Barnet vokser enormt hurtigt hele tiden, indtil hun bliver omkring 15 år. Så ligesom at der hele tiden skal købes nyt tøj, så skal der også købes nye kontormøbler et par gange, indtil barnet når de 15 år. Med fordel kan man købe en hæve sænkekontorbord, som kan hæves i takt med at barnet vokser, ligesom at de fleste kontorstole kan hæves og sænkes.

Når barnet bliver ung voksen

Selvom hun måske stadigvæk bor hjemme, så vil hun ikke længere ses som et barn, og dette bliver også mere tydeligt på børneværelset, og det kan også ses på kontormøblerne. Selvom det blot er 10 år siden, at hun fik sin første kontorstol og sit første kontorbord, så ser de nuværende kontormøbler radikalt anderledes fra dem. Nu skal de minde mere om kontormøbler fra rigtige kontorer, og være designet i neutrale og stilrene farver.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here