Er du den aktive type, der ikke kan ligge stille på en liggestol ved poolen i en hel uge? Er du mere til at vandre, cykle, sejle i kano eller tage ud og opleve noget i din sommerferie, så kan du roligt tage dine børn med. Børn, både piger og drenge, elsker oplevelser, frisk luft og leg. Børn ser frem til sommerferien hele året, ligesom vi forældre gør, og de er gode til at tilpasse sig omgivelserne. Dine børn vil helt sikkert se det som en sjov oplevelse at holde ferie i det fri, hvis der er aktiviteter i vente.

Gode råd til en outdoor ferie

Alt efter hvilke aktiviteter, som du og dine familier skal lave, så kræver det informationssøgning på nettet og i de fysiske butikker omkring det rigtige udstyr og den rigtige beklædning til både forældre og børn. Der er ikke noget, som kan ødelægge stemningen og de gode outdoor oplevelser mere, end hvis I ikke er klædt nok på til aktiviteterne. De fleste outdoor aktiviteter kræver behageligt fodtøj, en rygsæk og det rette tøj.

Kombinationsrejse – afslapning og outdoor aktiviteter for hele familien

Hvis det er første gang, du planlægger en outdoor aktiv ferie med dine børn, kan det være en god idé at planlægge en kombinationsrejse, hvor du både overnatter på enten campingplads eller hotel og planlægger outdoor aktiviteter for nogle af dagene. Det kan f.eks. være aktiviteter som kanoture, cykelture og vandreture. På denne måde sikrer du, at I får et vant opholdssted og hjemmelige omgivelser samt en stabil nattesøvn. Her kan I slappe af efter dagenes aktiviteter og gå stille til ro. Ophold på campingpladsen eller hotellet kan også fungerer som pausedage i jeres aktive ferie, hvor I forældre og børnene kan bade i poolen og slappe af.

Ved at kombinere en charterferie med en outdoor aktiv ferie sikrer I, at der er noget for enhver smag. Her er både plads til nærvær, kvalitetstid, afslapning og sjove oplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here