Børn tilbringer enormt meget tid i en klapvogn, og derfor er det vigtigt at have en funktionel, god og komfortabel klapvogn. En klapvogn fungerer som barnets primære transportmiddel, indtil barnet bliver stort nok til at kunne gå en masse selv. Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvilken klapvogn der passer bedst til din familie og jeres behov, fordi der findes en masse forskellige at vælge imellem fra mange forskellige udbydere. I denne artikel har vi udvalgt vores bud på, hvilken klapvogn der passer perfekt til den aktive familie, som går op i komfort og funktionalitet.

Vælg en City Elite

Uanset om I primært færdes i byen eller på landet, er modellen City Elite fra Baby Jogger et fantastisk bud på den perfekte klapvogn til børnefamilien.  Den 3-hjulede klapvogn har en fantastisk konstruktion, og er ligeledes lavet af slidstærkt kvalitetsmateriale, og derfor er du garanteret en klapvogn som er let at styre, og som I ligeledes vil få glæde af i mange år. Klapvognen er køredygtig i jævnt såvel som ujævnt terræn, og det lette materiale gør det muligt at styre klapvognen med én hånd, uden problemer.

Fantastiske funktioner

Klapvognen tilbyder dig alle de funktioner du har brug for, for at kunne få en perfekt køretur med dit barn. Klapvognen er udstyret med et funktionelt styr og en praktisk håndbremse, som gør det let at bremse klapvognen, hvis I eksempelvis står ved en fodgængerovergang eller kører ned ad bakke. Lige ved siden af styret er der en praktisk lomme, som gør, at du kan have alt det nødvendige lige ved hånden. Klapvognen er ligeledes perfekt til familien, der nyder at tage på ture eller som ofte er på farten. City Elite er designet således, at klapvognen kan foldes sammen med ét træk, uden bøvl og besvær. Den er ligeledes let at transportere og at have liggende i bilen.

Med en City Elite fra Baby Jogger er dit barn sikret maksimal komfort. Ryglænet er justerbart, så barnet både har mulighed for at sidde op eller ligge ned, hvis der bliver behov for en lur. Vognen er udstyret med solsejl, som sikrer skygge og god temperatur. Alt i alt sikrer City Elite både dig og dit barn nogle komfortable og fantastiske køreture, med alle de funktioner I har behov for.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here