Gardiner spiller en stor rolle i alle husets rum, og dette gør sig også gældende for børneværelset. De rigtige gardiner giver rummet den helt rigtige følelse, og derudover har valget af gardiner en stor betydning for nattesøvnen. Børn sætter lige så stor pris på en god indretning som voksne, og derfor er det vigtigt at vælge gardiner til børneværelset med omhu. Der findes et hav af gardiner at vælge imellem, og derfor kan det være svært at beslutte, hvilke gardiner der passer bedst ind på dit barns værelse. Vi har lavet en guide over de to mest populære gardiner til børneværelset, for at gøre dit valg mere overskueligt.

Rullegardiner

Rullegardiner er et klassisk valg til børneværelset, og med god grund. Et rullegardin er simpelt og praktisk, og derudover fylder det stort set ikke noget i vinduet. Dette gør, at dagslyset kan udnyttes fuldt ud i rummet. Et rullegardin har et minimalistisk udtryk, men alt efter hvilken farve eller mønster du vælger at købe gardinet i, kan det samtidig være med til at pifte rummet op, og skabe liv og glade dage. Til børneværelset kan I vælge at købe et ensfarvet gardin, som enten kan være i klassisk sort eller hvid, eller I kan vælge at købe rullegardinet i en frisk og livlig farve, måske endda barnets yndlingsfarve. Rullegardiner kan også fås med mørklægning, som er et rigtig godt valg til soveværelse og børneværelset. Et mørklægningsgardin sikrer barnet en god nats søvn, da rummet bliver fuldstændig mørkt, og hermed skaber de bedste rammer for en god og dyb søvn. Du kan finde dine nye rullegardiner her.

Persienner

Persienner er også et godt valg til børneværelset. Denne klassiske gardintype er et praktisk valg til børneværelset, og ligesom rullegardinerne, har de et minimalistisk udtryk og fylder minimalt i vinduet, og hermed kan dagslyset udnyttes på bedste vis. Persienner fås i mange fine farver, så de enten kan fungere som et neutralt element i børneværelset, eller som en del af en farverig, barnlig og glad indretning. Persienner er praktiske fordi lamellerne kan drejes, og hermed kan lyset enten lukkes helt ude, eller vinkles på en bestemt måde ind i rummet. De kan ligeledes bruges til at lukke af for nysgerrige blikke udefra, uden at gøre rummet helt mørklagt. Rullegardiner og persienner er enormt praktiske gardiner, og derfor er de et helt ideelt valg til børneværelset. Ved at vælge et enkelt og praktisk gardin til børneværelset, kan I have glæde af gardinet i mange flere år, da et simpelt gardin passer til børn i alle aldre.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here